Whitepaper

27-12-2016

Top 5 artikelen van 2016 gratis te downloaden

Top 5 artikelen van 2016 gratis te downloaden Bij de overgang van een oud naar een nieuw jaar hoort reflecteren en successen vieren. Daarom heeft de redactie van zorginstellingen de top 5 artikelen van 2016 geselecteerd. Gratis te downloaden.

Lees verder

05-10-2016

Textiel reinigen, zelf doen of uitbesteden?

Textiel reinigen, zelf doen of uitbesteden? Zorginstellingen en bedrijven die de rekensom maken, komen er steeds meer achter dat zelf wassen door de bank genomen aanzienlijk goedkoper is dan uitbesteden.

Lees verder

15-02-2016

Wassen van zorgtextiel: uitbesteden of in eigen beheer?

Wassen van zorgtextiel: uitbesteden of in eigen beheer? Kwaliteit van de dienstverlening moet naar een hoger niveau worden gebracht. Tegelijkertijd moet de productie worden verhoogd bij een nagenoeg gelijkblijvend of zelfs dalend budget.

Lees verder

09-11-2015

Maak loonkosten beheersbaar en verhoog de kwaliteit

Maak loonkosten beheersbaar en verhoog de kwaliteit De loonkosten van schoonmaakmedewerkers zijn goed voor ongeveer 70 tot 80 procent van de totale kosten van schoonmaakonderhoud. Het beheersbaar maken van deze kosten is daarom van belang. Digitalisering van werktijden kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren.

Lees verder

14-10-2015

Smart Cleaning. Wat levert het u op?

Smart Cleaning. Wat levert het u op? Iedereen die in de schoonmaak actief is, loopt tegen dezelfde problemen aan. Een vuilwaas op de vloer en zwarte voegen. Klagende bewoners over emmers vuil water in het trappenhuis en slipgevaar omdat de trappen zo lang nat blijven.

Lees verder

05-10-2015

Hospitality: een trend of here to stay?

Hospitality: een trend of here to stay? Het lijkt wel of hospitality tegenwoordig hét modewoord in facility management is. Veel bedrijven en organisaties hebben al langer ontdekt wat het belang ervan kan zijn.

Lees verder

20-07-2015

Hoe onderhoudt u uw onderhoud?

Hoe onderhoudt u uw onderhoud? Onderhoud van gebouwen en installaties is noodzakelijk om de bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen. Bij een omvangrijk gebouw, zoals een ziekenhuis - en zeker wanneer sprake is van een groot aantal gebouwen - is een onderhoudsstrategie geen overbodige luxe.

Lees verder

31-05-2015

Nieuwe Generatie Facility Management-software

Nieuwe Generatie Facility Management-software

Hoe kunnen vastgoed- en facility managers de toekomst voorspellen en zich hierop voorbereiden? Om snel mee te kunnen bewegen met […]

Lees verder

21-04-2015

Whitepaper: tips wassen in de zorg

Whitepaper: tips wassen in de zorg

Zorgtextiel moet van hoge kwaliteit zijn én altijd vlekkeloos schoon, maar wel tegen de juiste kosten en met het meeste […]

Lees verder

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.