Miele Professional

Miele Professional

Miele Professional. Een zorg minder.

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf, dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de eigenaars, werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij. Miele concentreert zich op de productie van vrijstaande apparatuur, inbouwapparaten voor in de keuken en apparatuur voor professionele toepassingen (Miele Professional). Miele Professional heeft apparatuur in haar assortiment op het gebied van professionele was-, droog-, en afwasautomaten en mangels, alsmede medische reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparatuur. Naast het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande apparatuur is Miele Professional vooral sterk in het bieden van oplossingen op maat en excellente projectbegeleiding. Dit is met name zichtbaar in de zorgbranche (Care en Cure).

Meer dan 70 medewerkers van de afdelingen Verkoop, Marketing, Customer Service en Technische Service bedienen dagelijks met passie hun klanten met professionele adviezen, oplossingen, kwaliteitsproducten en de beste after sales service. Met als uitgangspunt continu te blijven innoveren en te verbeteren vanuit duurzame perspectieven. Niet voor niets is Miele Professional in vele segmenten marktleider en kan met recht worden gezegd: Miele Professional, een zorg minder!

Kijk voor meer informatie op de website van Miele Professional.

Mielepand

Miele Nederland B.V.
Miele Professional
De Limiet 2
Postbus 166
4130 ED Vianen

Telefoon: (0347) 37 88 84 Customer Service Professional
Fax: (0347) 37 84 29
E-mail: professional@miele.nl (verkoop & algemene vragen)
E-mail: msp@miele.nl (service & onderhoud)

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.