EW Facility Services

EW Facility Services

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Met schoonmaakonderhoud als onze basis, bieden wij opdrachtgevers een multiservice pakket aan diensten. Al meer dan 25 jaar bedienen wij de top van het bedrijfsleven in diverse marktsegmenten. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij continu vernieuwende oplossingen voor facilitaire uitdagingen. Met onze eigentijdse en unieke belevingsfilosofie bieden wij u zorgeloze, gastvrije en kosteneffectieve facilitaire dienstverlening waarin de behoeften van uw patiënten, cliënten, bezoekers en medewerkers centraal staan.

De zorgmarkt

De zorgmarkt verandert snel. Door de vrije zorgkeuze van patiënten en consumenten is het voor zorginstellingen meer en meer van belang om zich positief te onderscheiden, met name op het gebied van service, uitstraling en gastvrijheid. De kwaliteit van deze diensten is in toenemende mate bepalend voor de keuze van de patiënt. Maar door veranderende financieringsstromen en bezuinigingen zijn zorginstellingen ook op zoek naar een manier om de kosten voor deze ondersteunende diensten zo goed mogelijk te beheersen. EW Facility Services biedt juist op deze punten een uniek concept.

Ons concept voor zorginstellingen

Voor opdrachtgevers in de zorgmarkt hebben wij een helder en uniek concept dat zorgdraagt voor een optimale en zorgeloze dienstverlening met een even transparante als efficiënte kostencomponent. Een verfrissende benadering waarmee zorginstellingen zich duidelijk kunnen onderscheiden in de markt. De invulling van het concept is altijd op maat gesneden en gebouwd rondom de behoeften van uw zorginstelling.

  • waarde toevoegen met kwalitatieve service, gastvrijheid en hartelijkheid
  • budgetbeheersing door flexibilisering van facilitaire kosten
  • het zorgeloos uitbesteden van een multiservice dienstenpakket

Kijk voor meer informatie op www.ewvoordezorg.nl.

EW Facility Services

Contactgegevens
EW Facility Services
Sweerts de Landasstraat 27, 6814 DA Arnhem
www.ewvoordezorg.nl
Tel: +31 (0)26 445 24 00 | Email: info@ew.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.