Gastvrijheid, Nieuws

15-02-2017

Werk maken van gastvrijheid? Volg de masterclass Gastvrije Zorg

Werk maken van gastvrijheid? Volg de masterclass Gastvrije Zorg
Hotel Management School Maastricht, Syndle en vakblad Gastvrije Zorg organiseren in 2017 opnieuw een 5-daagse masterclass Gastvrije Zorg. De masterclass, die op 10 mei start, biedt deelnemers een uniek programma op inspirerende locaties.

Verbeterplan

Deelnemers aan deze masterclass gaan tijdens het programma al aan de slag met het maken en uitvoeren van een verbeterplan, afgestemd op hun organisatie. Tijdens het programma krijgt iedereen de ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling, gastvrijheidsontwikkeling, verandermanagement, communicatie, verbinding en borging. Dat gebeurt onder leiding van twee ervaren gastdocenten: Jeroen Frerichs van Hotel Management School Maastricht en John Hokkeling, ontwikkelaar in gastvrijheid bij Syndle.

Bijzondere locaties

De Masterclass Gastvrije Zorg is verdeeld over vijf dagen. De serie begint in op 10 mei 2017 en eindigt op 10 oktober. Iedere dag vindt plaats op een andere locatie die zich op een bijzondere manier onderscheidt in gastvrijheid.

Programma

• Dag 1, 10 mei: restaurant Flavours, Amsterdam
We verkennen de gastvrijheid van uw organisatie en brengen in beeld waar uw organisatie of afdeling nu staat en welke ontwikkeling u wenst te initiëren tijdens de masterclassprogramma.
Opbrengst: U kunt helder aangeven wat de wensen en mogelijkheden t.a.v. gastvrijheidsontwikkeling in uw organisatie zijn.

• Dag 2, 29 mei: Burgers Zoo
Vanuit eigen beleving onderzoeken we de guest journey en leggen de momenten van de waarheid bloot die in uw organisatie essentieel zijn in de ontwikkeling van gastvrije zorg.
Opbrengst: U kunt uw eigen plan van aanpak ontwerpen, gericht op de gastvrijheidsbeleving van patiënten en cliënten in uw organisatie.

• Dag 3, 20 juni: SS Rotterdam
De gastheer van deze bijzondere locatie houdt ons de spiegel voor en laat zien tot in welke details oprechte gastvrijheid kan gaan als de beleving van de gast van groot belang is. Met de verworven kennis verdiept u zich in het ontwikkelproces van uw eigen organisatie.
Opbrengst: U bent in staat de krachten in uw eigen organisatie te mobiliseren die nodig zijn voor de gewenste ontwikkeling in gastvrije zorg.

• Dag 4, 19 september: DrieMaasHave, Maassluis
Bij de winnaar van Gastvrijheidszorg met Sterren 2016 leert u om uw ontwikkelplan voor gastvrije zorg te verbinden met de context van uw organisatie, en leert u van succeservaringen van anderen.
Opbrengst: U kunt helder identificeren waar de succesfactoren en belemmeringen in uw eigen organisatie liggen en u kunt daartussen navigeren in de ontwikkeling van gastvrije zorg.

• Dag 5, 10 oktober: Hotelschool Zuyd, Maastricht
Op laatste dag bent u al onderweg met de uitvoering van uw eigen ontwikkeling van gastvrije zorg. Deze dag staat in het teken van meten en verankeren; het borgen van gastvrijheid in uw eigen organisatie.
Opbrengst: U kunt de eerste successen van uw ontwikkeling al vieren en u bent in staat deze te borgen ten behoeve van voortgaande ontwikkeling.

Info masterclass Gastvrije Zorg

Kijk op de website van de Masterclass Gastvrije Zorg voor alle informatie over inschrijven, de thema’s, de locaties en de gastdocenten.

Reageer op dit bericht:

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.