Beurzen, Nieuws

28-11-2011

Vakbeurs Facilitair in Den Bosch

Vakbeurs Facilitair in Den Bosch
Van ergonomische bureaustoelen tot antislipmatten: de vakbeurs Facilitair brengt alle producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer bij elkaar. De veertiende editie van de beurs vindt plaats van 18 januari tot 20 januari 2012 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Facilitair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste vakevenementen in de facilitaire sector. Professionals uit onder meer de zorgsector kunnen op de beursvloer terecht voor een breed scala aan producten en diensten. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals workshops, themapresentaties en symposia. Er vinden ook recepties plaats.

Themapleinen
Standhouders krijgen de mogelijkheid een themapresentatie te verzorgen. Dat is een korte sessie waarin zij noviteiten, nieuwe inzichten en oplossingen kunnen presenteren aan de bezoekers van de beurs.

De organisatie gaat vanaf 2012 ook starten met Themapleinen. “De editie van 2011 trok 20.545 bezoekers en bijna 400 standhoudende bedrijven. Door de ontwikkelingen in het vakgebied en de jaarlijks stijgende populariteit van de vakbeurs ontstaat bij bedrijven meer de behoefte om zich te onderscheiden en onder de ‘vlag’ van een thema deel te nemen aan de vakbeurs”, aldus de organisatie.

De Themapleinen bestaan uit een groep van maximaal twaalf deelnemers die informatie en presentaties aanbieden over hetzelfde thema. Zo komen er pleinen over ‘Brandveiligheid’, ‘Licht&Verlichting’, ‘Binnenklimaat’ en ‘Projectinrichting’.

Voorregistratie
De Vakbeurs Facilitair is op woensdag 18 januari en donderdag 19 januari geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op vrijdag 10 januari is de beurs open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers hebben na registratie gratis toegang tot de beurs.  Kijk voor meer informatie en voorregistratie op www.vakbeursfacilitair.net

Reageer op dit bericht:

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.