Facility Management, Nieuws

23-03-2011

Pasana en HECTAS sluiten joint venture schoonmaak

Pasana en HECTAS sluiten joint venture schoonmaak
Ondertekening van de joint venture
In het kader van krachtenbundeling en kennisdeling hebben Pasana Zorggroep en HECTAS Schoonhouden een joint venture getekend, genaamd Pasana Kreas. Binnen Pasana Kreas zijn alle schoonmaakactiviteiten van Pasana Zorggroep geconcentreerd.

Pasana Zorggroep, zorgaanbieder in Noordoost Friesland, en HECTAS werkten al enige jaren samen. Binnen dit samenwerkingsverband betoonde HECTAS zich een vernieuwende partner met kennis van zaken en brede ervaring in de zorg. Binnen de nieuwe joint venture draagt HECTAS zorg voor de complete aansturing van het schoonmaakproces, opleidingen en trainingen voor schoonmaakmedewerkers en het gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnieken.

Netjes en schoon
De nieuwe afdeling van de samenwerking heet Kreas, het Friese woord voor netjes en schoon. De werkzaamheden strekken zich uit tot de verpleeg- en verzorgingshuizen, de locatie voor kleinschalig wonen, het huis voor palliatieve zorg en het ziekenhuis.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.