Hygiëne, Nieuws

13-02-2017

Management buy-out voor Synergy Health Textielservice

Management buy-out voor Synergy Health Textielservice
Het management van Synergy Health Textielservice heeft overeenstemming bereikt met moederorganisatie STERIS plc om via een management buy-out alle aandelen van Synergy over te nemen.

Marktleider

“Onder eigen beheer en management zien wij volop kansen voor onze organisatie om haar rol als marktleider te verstevigen en verder uit te bouwen”, licht Eduard Molkenboer, Managing Director, de management buy-out toe. “Het directieteam is als nieuwe eigenaar zeer gecommitteerd om hier, in deze nieuwe ondernemersfase voor Synergy Health, een positieve invulling aan te geven.”

Chip

Synergy Health Textielservice verwacht met de kennis en ervaring van haar medewerkers én focus op innovatie het verschil in kwaliteit te kunnen maken voor haar klanten. In 2016 won Synergy Health Textielservice nog de innovatieprijs voor het concept ‘Maatwerk in persoonswas’, waarbij, door middel van een chip, elk kledingstuk gedurende het wasproces gelokaliseerd kan worden.

Reageer op dit bericht:

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.