Nieuws

26-04-2017

Verbouwing ziekenhuis Gelderse Vallei: in 2 jaar tijd renovatie van alle poliklinieken

Verbouwing ziekenhuis Gelderse Vallei: in 2 jaar tijd renovatie van alle poliklinieken Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en Strukton Worksphere hebben een contract getekend voor de renovatie van alle poliklinieken. In de komende twee jaar zullen de poliklinieken in het ziekenhuis aangepast worden aan de wensen en eisen van de toekomst.

Lees verder

25-04-2017

Facility manager en twitter: 6 valkuilen

Facility manager en twitter: 6 valkuilen Wie Twitter verkeerd gebruikt, kan te maken krijgen met negatieve gevolgen voor de reputatie van zichzelf en/of zijn bedrijf. Een facility manager die succesvol wil zijn op Twitter, kan de volgende fouten maar beter vermijden.

Lees verder

25-04-2017

IGZ verhoogt druk op zorgstichting senioren

IGZ verhoogt druk op zorgstichting senioren De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) draait Warande, een stichting voor zorg aan senioren, verder de duimschroeven aan. Warande moet zo snel mogelijk regelen dat er van alle bewoners in de diverse vestigingen een goed en actueel cliëntdossier is.

Lees verder

24-04-2017

AAFM en CFP Green Buildings willen CO2-uitstoot halveren

AAFM en CFP Green Buildings willen CO2-uitstoot halveren AAFM en CFP Green Buildings willen samen de CO2-uitstoot van het vastgoed, dat AAFM voor klanten in beheer heeft, de komende vijf jaar halveren. Door kennis te bundelen in dit partnership bieden de twee partijen een goede oplossing voor het organiseren van CO2-reductie van gebouwen.

Lees verder

24-04-2017

Eerste Knarrenhof van Nederland komt in Zwolle

Eerste Knarrenhof van Nederland komt in Zwolle De bouw van het eerste Knarrenhof van Nederland is begonnen. Het project bestaat uit 48 woningen waarvan veertien sociale huurwoningen en een gemeenschappelijke ruimte.

Lees verder

20-04-2017

Gom ZorgSupport en ’s Heeren Loo verlengen schoonmaakcontract

Gom ZorgSupport en ’s Heeren Loo verlengen schoonmaakcontract ’s Heeren Loo (steunpunt Apeldoorn) en Gom ZorgSupport hebben een nieuw schoonmaakcontract ondertekend. Het gaat om een nieuw contract met een looptijd van 3 jaren met daarbij de mogelijkheid om twee keer te verlengen met een jaar.

Lees verder

20-04-2017

St. Anna Zorggroep en Catharina Ziekenhuis dienen fusieplan in

St. Anna Zorggroep en Catharina Ziekenhuis dienen fusieplan in De Raden van Bestuur van de St. Anna Zorggroep en het Catharina Ziekenhuis hebben de aanvraag om te mogen fuseren ingediend bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De NZa moet goedkeuring geven voor de voorgenomen fusie.

Lees verder

19-04-2017

‘Meer dan de helft van zorgenergie is groen in 2019’

‘Meer dan de helft van zorgenergie is groen in 2019’ Ruim 50 procent van het totale energieverbruik in de zorg is vanaf 2019 duurzaam. Dat wordt gerealiseerd door zowel een Europese als onderhandse aanbesteding voor groene energie via Intrakoop. In totaal krijgen ruim 240 zorgorganisaties elektriciteit via windenergie.

Lees verder

19-04-2017

Nieuwe werkplaats voor robotica in de zorg

Nieuwe werkplaats voor robotica in de zorg Zorg voor Beter is gestart met de nieuwe werkplaats Zinvolle robotica in de zorg. De werkplaats is bedoeld om samen met het veld ervaringen te bespreken over zorgrobots.

Lees verder

18-04-2017

Nieuwe parkeergarage voor bezoekers Reinier de Graaf Gasthuis geopend

Nieuwe parkeergarage voor bezoekers Reinier de Graaf Gasthuis geopend Bezoekers van het Reinier de Graaf Gasthuis kunnen vanaf vandaag parkeren in de nieuwe bezoekersparkeergarage. De garage biedt ruimte aan 450 auto’s, heeft twintig plaatsen voor mindervaliden en zes oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Lees verder

Pagina 1 van 37612345...Laatste »

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.