Nieuws

23-02-2017

Zorg & ICT in teken van samenwerking met patiënt

Zorg & ICT in teken van samenwerking met patiënt Zorg & ICT vindt dit jaar plaats in de Jaarbeurs Utrecht, van 14 tot en met 16 maart 2017. Het thema van de vakbeurs is ‘De patiënt als partner’. Er zijn ongeveer 160 exposanten op de beursvloer te vinden en daarnaast is er een uitgebreid seminarprogramma.

Lees verder

22-02-2017

Top 5 best gelezen berichten

Top 5 best gelezen berichten Van de toegevoegde waarde van een cliëntenportaal tot een oproep van een architect aan facilitair managers: welke berichten werden in de afgelopen weken het best gelezen door de bezoekers van zorginstellingen.nl? Een top 5.

Lees verder

22-02-2017

Cliëntenportaal implementeren: 5 tips

Cliëntenportaal implementeren: 5 tips Steeds meer zorgorganisaties (zowel ziekenhuizen als zorginstellingen) stappen over op een cliëntenportaal. Ook een cliënten- of patiëntenportaal ontwikkelen? Ervaringsdeskundigen geven tips.

Lees verder

21-02-2017

‘Zorginstellingen in Nederland zijn veel te groot’

‘Zorginstellingen in Nederland zijn veel te groot’ Hoe denkt architect Thomas Rau over zorgvastgoed? Niet al te positief, zo blijkt. "De zorg moet geen verdienmodel zijn, niet winstgevend zijn. Je moet geen ziekenhuizen bouwen, maar gezondheidshuizen."

Lees verder

21-02-2017

Radboudumc loopt voorop met duurzame maatregelen

Radboudumc loopt voorop met duurzame maatregelen Het Radboudumc in Nijmegen gaat aan de slag met duurzame en circulaire maatregelen, van kleding tot afvalwater en voeding. Dit traject is niet eenvoudig, aldus lid raad van bestuur Cathy van Beek.

Lees verder

20-02-2017

De kansen voor leegstaand vastgoed

De kansen voor leegstaand vastgoed De leegstand van zorgvastgoed is een groot probleem voor zorginstellingen. Het gaat volgens het Kadaster om drie miljoen vierkante meter leegstaand vloeroppervlak. Dat is veel. Toch biedt al deze onbenutte ruimte ook kansen.

Lees verder

20-02-2017

Margot van Leijen nieuwe Algemeen Directeur Hago Zorg

Margot van Leijen nieuwe Algemeen Directeur Hago Zorg Margot van Leijen is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van Hago Zorg. De afgelopen zes jaar is zij Commercieel Directeur geweest van Hago Zorg.

Lees verder

17-02-2017

Zorgtotaal zet in op kennis

Zorgtotaal zet in op kennis Zorgtotaal zet dit jaar extra in op workshops, miniseminars en korte symposia. “Bezoekers gaan met een hoofd vol nieuwe kennis naar huis”, vertelt brand manager Sander Braam van Jaarbeurs in aanloop naar de beurs op 14, 15 en 16 maart.

Lees verder

17-02-2017

Zorginstelling Aafje krijgt berisping

Zorginstelling Aafje krijgt berisping Bij de Rotterdamse thuiszorginstelling Aafje zijn verschillende tekortkomingen in de zorg vastgesteld. De organisatie krijgt zes maanden de tijd om orde op zaken te stellen anders volgen er mogelijk boetes, waarschuwt de IGZ.

Lees verder

16-02-2017

13 trends in facility management

13 trends in facility management Wat zijn de trends in facility management voor 2017? In het onderzoeksrapport ‘De Nederlandse Facility Management Markt‘ staan de volgende 13 trends opgesomd.

Lees verder

Pagina 1 van 36912345...Laatste »

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.