Catering, Gastvrijheid, General, Inrichting, Nieuws, Personeelsmanagement, Training en opleiding, Voedselveiligheid en kwaliteit

25-12-2009

Ruim 180 deelnemers Gastvrijheidszorg met Sterren

Ruim 180 deelnemers Gastvrijheidszorg met Sterren
De winnaars van de Gastvrijheidszorg Award 2009: zorgcentrum Padua en Lievensberg ziekenhuis.
Het aantal aanmeldingen voor Gastvrijheidszorg met Sterren blijft toenemen. Inmiddels hebben 182 ziekenhuizen en zorginstellingen zich als deelnemer.

Woordvoerder Ferdie Olde Bijvank verwacht dat het totale aantal deelnemers uitkomt op circa 200. De vorige editie van het Gastvrijheidszorg met Sterren telde 140 deelnemers. Toen wonnen het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom en het Tilburgse zorgcentrum Padua de Gastvrijheidszorg Award.
Gastvrijheidszorg met Sterren borduurt voort op de Normen voor verantwoorden zorg en de CQ-index. Het is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.
Aanmelding is nog mogelijk tot 1 januari. Meer informatie op de website www.gastvrijheidszorg.nl.

Reageer op dit bericht:

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.