Audiovisueel, Automatisering, Beveiliging, Bouw en verbouw, Domotica, Energie, Gastvrijheid, General, Hygiëne, Inkoop, Inrichting, Kleinschalige Zorg, Legionellapreventie, Logistiek, Matrassen, Nieuws, Personeelsmanagement, Schoonmaak, Training en opleiding, Voedselveiligheid en kwaliteit

16-05-2010

IZZ Mooi Mens Verkiezing 2010 van start

IZZ Mooi Mens Verkiezing 2010 van start
Het logo van de Mooi Mens verkiezing.
Voor de vierde keer op rij organiseert zorgverzekeraar IZZ de Mooi Mens Verkiezing voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. Collega’s, vrienden en bekenden kunnen deze speciale mensen inzenden. Mooi Mens 2010 wordt op 10 november gekroond.

IZZ, de zorgverzekeraar voor de zorg, organiseert ieder jaar de Mooi Mens Verkiezing om de bijzondere mensen die werkzaam zijn in de zorg extra in het zonnetje te zetten. De mensen in de zorg kennen veelal ongekende betrokkenheid, zijn een belangrijke inspiratiebron voor collega’s en verdienen het volgens IZZ daarom deze speciale waardering te krijgen. Tot 13 augustus kan iedereen op zijn of haar Mooi Mens inzenden.

Na deskundig beraad van de jury wordt vervolgens een selectie gemaakt van 25 genomineerden waar heel Nederland een stem op kan uitbrengen. Tijdens de finale avond op 10 november maakt een speciale ambassadeur bekend wie de titel Mooi Mens 2010 een jaar lang mag dragen.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.