Bouw en verbouw, Gastvrijheid, General, Nieuws, Personeelsmanagement, Regelgeving, Veiligheid

14-04-2010

Huisartsenpost en Spoed Eisende Hulp onder een dak

Huisartsenpost en Spoed Eisende Hulp onder een dak
De intentieverklaring is ondertekend.
De huisartsenpost Bergen op Zoom en de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Lievensberg ziekenhuis zijn van plan om onder één dak nauwer te gaan samenwerken. Gistermiddag is daarvoor een intentieverklaring ondertekend.

De huisartsenpost is nu gehuisvest in de voormalige personeelsflat Fabiola, die op enige afstand van het ziekenhuis staat. Het Lievensberg ziekenhuis heeft de plannen klaar voor nieuwbouw aan de achterkant van het hoofdgebouw. Eind 2011 zal dit onderdak gaan bieden aan een gloednieuwe SEH en aan een ruimere huisartsenpost, ingericht naar de eisen van deze tijd.

Beide organisaties behouden in de nieuwbouw hun eigen identiteit, maar krijgen wel een gezamenlijke receptie. Doordat de SEH en de huisartsenpost straks onder één dak zitten, is bijvoorbeeld overleg met een specialist over een eventuele ziekenhuisopname gemakkelijker te regelen.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.